Gi’ det en tanke…

“Den bedste måde at finde ud af, om du kan stole på nogen, er at stole på dem.”, sådan sagde den amerikanske forfatter Ernest Hemingway.

Grundlaget for enhver god relation er, at man gensidigt kan stole på hinanden eller have tillid til hinanden. Det gælder i parlivet, i forretninger og venskaber – her er tillid fundamentet for at få succes, – på den ene eller anden måde. Hvis der er fravær af tillid, vil der mangle åbenhed og transparens, – og relationen vil i bedste fald blive kortvarig.

Studier viser, at tillid blandt andet skabes af personer der:

  • Viser respekt for andre
  • Har integritet
  • Har fokus på helheden fremfor personlig vinding
  • Lytter med et åbent sind
  • Kan holde på en hemmelighed

Hvad ville der ske, hvis vi i højere grad turde at sænke paraderne og have tillid til dem der er omkring os? Vil vi i større grad selv blive givet “tillids-gaven” ? Og når vi måske har erfaret, at tillid også er en skrøbelig ting, hvad gør vi så for at undgå, at den smuldrer på et split-sekund?

Gi’ det dine tanker…

Copyright © 2018 Boje & Ladekjær