Gi’ det en tanke…

Hvad nu, hvis du som ung landmand har mulighed for at købe dig ind i en fødevareproduktion, uden at skulle investere og hæfte for et kæmpe millionbeløb, som langt overstiger den opsparing, du har mulighed for at lave. Hvad nu, hvis det nu er muligt, som i mange andre erhverv, løbende at købe sig ind i en spændende virksomhed?

Måske skal du give det opmærksomhed. En opmærksomhed, som handler om, at beskæftige sig med det du drømmer om, – på en anden måde end det, der tidligere har været god latin.

Kan du forestille dig, at du etablerer dig på en gård på f.eks. 30 hektar? Næppe, men hvad så hvis du kombinerer det med, at du er aktionær og direktør for en større fødevareproduktion? En produktion, som du ejer sammen med andre og hvor du måske hæfter for en mindre del af
gælden?

Situationen i dansk landbrug kalder på forandringer i ejerstrukturen og måske bliver måden at ”eje på”, endnu mere attraktiv end de gammelkendte. siden 2015 har det været muligt at lave selskabskonstruktioner i landbruget, som er helt lig dem, der kendes fra det øvrige erhvervsliv. Fra 2017 er miljølovgivningen nu også indrettet på en måde, som er hensigtsmæssig i forhold til nye måder at drive fødevareproduktion og landbrug på. Netop dette samspil imellem selskabsog miljølovgivningen bliver helt centralt i udviklingen af din og dansk landbrugs fremtid og giver dig nye måder at tænke ejerskab på.

I samarbejde med advokater, revisorer og banker er Boje & Ladekjær specialister i, at få vores kunder ledt ad gode veje gennem alle facetterne af nye måder at eje landbrugsproduktion på. Måske er du blandt dem, der gerne vil tænke anderledes og derfor også føres sammen med nogen, der har lignende tanker. Det kan være etablerede landmænd, der står overfor generationsskifte, eller nogen der bare gerne vil være en del af en god investering i fødevareproduktion.

I samarbejde tager vi hånd om de juridiske, skatte- og ledelsesmæssige aspekter tillige med oprettelse af bestyrelse, ledernetværk og efterfølgende understøtning af alle forretningsmæssige discipliner for dig og din virksomhed.

Gi’ det en tanke…

Copyright © 2018 Boje & Ladekjær