Gi’ det en tanke…

Lars Lilholt synger, ”Den drøm, der forbli’r en drøm, det er en løgn”. Det kan have sin rigtighed. Hvis det hele kun bliver ved tankerne, om alt det vi gerne vil, som mennesker eller med vores virksomhed. På den anden side, så kan vi heller ikke flytte os, hvis vi ikke tør tage chancen og drømme om noget.

I stedet for at aflive alle drømme med baggrund i risikoen for, at de forbliver en drøm og dermed en løgn…, så skal vi i den grad drømme, vi skal drømme stort og om det sted, vi gerne vil hen. Turde drømme om de store ting i livet, turde drømme om det ultimative mål for vores virksomhed.

Vi bør være bevidste om vores drømme og så ga med dem. Når vi kender drømmen og vi ved, hvilken retning den befinder sig i, så får vi evnen navigere. Faren må ligge i, nok at drømme, men ikke at turde træffe sine beslutninger ud fra drømmen.

Hvis vi lever vores liv eller driver vores virksomhed ud fra normerne, og ikke ud fra vores egne drømme, så bliver resultatet ogsa indenfor normen og ikke til noget ekstraordinært.

Så giv Lars Lilholt en tanke næste gang du arbejder med din strategi og dine mål, personlige såvel som professionelle.

Copyright © 2018 Boje & Ladekjær